Over mij

Mijn naam is Hans.

Hier word ik blij van.

Op vrije dagen trek ik er graag met mijn vrouw op uit voor een wandeling in de mooie omgeving van Leusden of we genieten van de kleinkinderen. Ook zijn we vaak te vinden in onze moestuin waar we volgens de permacultuur groente en fruit telen. Ik bezit dus ook een paar groene vingers. Ik vind het heerlijk om zo in verbinding met de aarde te zijn. 

Daarnaast houd ik ook van reizen, muziek, sport, gezelligheid en goede, natuurlijke wijn.

vernoemd naar mijn opa

Eigenlijk had ik Maarten moeten heten.

Mijn ouders vonden Hans mooier. 😉

Ik ben opgegroeid in Delft en via Goeree Overflakkee met mijn vrouw en kinderen in het midden van het land terecht gekomen.

In mijn jeugd heb ik me altijd anders gevoeld. Ik was nieuwsgierig naar alles om mij heen, vooral naar de natuur en de sterren. Conditionering zorgde ervoor dat ik dat aan de kant schoof en koos voor bedrijfskundige opleidingen en werken in het bedrijfsleven. Een periode waarin ik mijzelf altijd moest bewijzen, met een burn-out tot gevolg. Dat was het keerpunt. Ik ben diep gegaan. 

Uiteindelijk heeft het mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Vrijer en lichter leven.

Mijn sensitieve kant kwam boven drijven en ik volgde, leergierig als ik ben, allerlei opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Het is niet meer nodig om mezelf te bewijzen, intuïtief voel ik aan wat er nodig is. Door mijn eigen ontwikkeling en levenservaring kan ik mij inleven in jouw situatie en voel ik aan welke transformatie processen jou kunnen helpen om vrijer en lichter te leven.

Durf jij het aan?

Boek dan nu een afspraak!

blijven leren

Ik heb opleidingen gevolgd bij

Ben jij ook klaar voor een vrijer leven?

Neem gerust contact met me op!

gratis en vrijblijvend!