Voorouderheling

wat is het

Iedere familie heeft zijn
eigen geschiedenis.

Deze vorm van regressietherapie is met name gericht op de voorouders en de familielijnen.
(Wordt momenteel alleen voor volwassenen ingezet.)

Vaak zorgen pijnlijke en verwarrende ervaringen voor blokkades en vastzittende emoties. Wanneer deze onverwerkte emoties niet aangekeken worden, blijven ze en kunnen ze zelfs doorgegeven worden, generatie op generatie.

Met deze therapievorm kunnen we die (on)bewuste beperkende overtuigingen en vastzittende emoties veranderen.

Verwerk je verleden

Regressietherapie met name gericht op het ontdekken van de ontstaansgeschiedenis van de vaak oude onbewuste en beperkende overtuigingen met bijbehorende vastzittende emoties.

In mimimaal 2 sessies (Intakesessie en verdiepingssessie) onderzoeken we o.a. de gebeurtenissen die onze (voor)ouders doormaakten maar nooit hebben verwerkt. Met name de verdiepende sessie heeft als doel verandering aan te brengen in de vastzittende overtuigingen en blokkades. Maar ook de intakesessie kan al veel besef en heling brengen.

Belangrijk hierbij is “trance” of “aandachtsconcentratie”. Niet te verwarren met hypnose. Trance, zoals het in therapie wordt toegepast, is te vergelijken met die situatie waarbij je helemaal opgaat in een goed boek of bij het uitvoeren van je favoriete hobby.  Zo geconcentreerd ben je dat alles om je heen vervaagd. Je bent je tijdens en na een sessie dus gewoon bewust van wat er gebeurt.

Hans Siepman - regressie - unsplashHuguesDeBuyerMimeure

Zij gingen je voor...

Hans Siepman regressie unsplashJoshuaHoehne

REÏNCARNATIE

Van generatie op generatie.

Onbewust kun je dus bijvoorbeeld de angsten van je moeder met je meedragen, het schuldgevoel van je vader of het verdriet van je oma die opgroeide in een onveilig gezin. Het kan zijn dat jouw grootouders een trauma hebben opgelopen in de oorlog.

Gebeurtenissen die zogenaamd een imprint achter hebben gelaten in het familiesysteem en van generatie op generatie wordt overgedragen. Zo’n stempel is wellicht te herkennen bij jezelf of andere familieleden in de vorm van bijvoorbeeld lichamelijke klachten of beperkende overtuigingen en patronen.

door de tijd

Een ontdekkingsreis

Het belangrijkste in dit hele transformatieproces is het ontdekken van de herkomst van de mentale en/of emotionele blokkades. Deze erkennen zorgt ervoor dat ze vrijgelaten kunnen worden.

Dit doen we door in de belevingswereld van jouw (groot)ouders te stappen. Energetisch verbinding te maken en  hen de onverwerkte pijn of angst te laten doorvoelen. Verwerkingsprocessen gaan aan en vastzittende emoties komen (eindelijk) los. Je bevrijd hen en daarmee jezelf van de ballast. 

de kleine lettertjes

dit is jouw investering

1e sessie intake en/of biografie familiesystemen van ca. 2 uur is € 210,-

Iedere vervolgsessie van ca. 2 uur is € 210,-

Dit bedrag is voor particulieren inclusief btw en voor zakelijke klanten exclusief btw. 

BOEK HIER JE AFSPRAAK >>>

Ben jij klaar voor een vrijer leven?

Neem gerust contact met me op!

 

gratis en vrijblijvend!